Denne sommeren skulle jeg nesten bare spise sunt og drikke vann. Jeg skulle trene mye og slappe av. Desverre, etter at vi kom tilbake fra ferien har jeg vert helt utslitt. Jeg sover så lenge som jeg aldri har gjort før, og i tilleg har jeg blitt forkjølet. Dette er ikke noe jeg liker, jeg vil helst stå opp tidlig og kunne vere klar til å komme meg ut klokken 10. Når jeg våkner ganske tidlig føler jeg at jeg får mer ut av dagen min. Ikke sånn som nå at jeg først er klar til å komme meg ut klokken 14. 

Jeg har fortsatt en god del av sommerferien igjen, så i løpet av den tiden skal jeg prøve å få til alle målene mine. Om litt mindre enn 2 uker skal jeg på Norway Cup. Jeg har gledet meg til dette flere år, men nå når det endelig skal skje har jeg ikke noen venner som spiller fotball. Jeg har gledet meg utrolig lenge, men jeg gruer meg mer til det nå. Vi skal heldigvis sove på hotell, ikke en ekkel skole elns. Det er noe av det positivet, men jeg ble ganske irritert på de som fordelte oss på de ulike rommene. For det første jeg kom bare med folk fra en annen skole, men det verste er da at jeg i tilleg kom med noen som driver å snakker stygt om meg og er slem mot vennene mine. Jeg har også spurt om å få bytte rom på grunn av det, men da er det sånn at man må avtale det med noen andre. Dette er kanskje det verste som kunne skje. Nå skal jeg slutte å sutre, forråsirresånn. 

Idag skal jeg egentlig ikke noe sånn superspessielt, men jeg skal på fotball- og friidrettstrening. Før det har jeg litt lyst ned til sentrum for å bare se om det har kommet noen nye ting osv, shopping er min hobby nr.1, haha neida. Men jeg elsker å gå rundt i sentrum.


Dette er bare et random bilde fra sommeren 2016.

 

- Benedikte ♥
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Benedikte Tveit
Hei & Velkommen til min Blogg!!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits